Amex flying blue creditcard

Er zijn veel verschillende creditcards in de wereld met verschillende doelen. Zo heb je veel verschillende soorten kaarten die ervoor zorgen dat je een ander voordeel hebt. Als je veel reist met een vliegtuig kun je bijvoorbeeld met een amex flying blue creditcard air miles verzamelen waarmee je weer korting kunt krijgen op bijvoorbeeld hotels en andere zaken. Dit is zo rendabel dat er veel mensen zijn die gewoon een jaar op reis kunnen en op hun air miles leven. Ze hoeven vaak alleen een gedeelte van de vlucht te betalen en de rest wordt gedekt door de airmiles.

Niet alleen door vliegen

Als je kiest voor een American Express flying blue creditcard kun je niet alleen air miles sparen door middel van vliegtickets. Je kunt ook sparen door middel van jouw normale uitgaven. Je spaart deze punten namelijk ook door te tanken en boodschappen te doen. Zo kun je sparen voor misschien wel een gratis vakantie over de jaren heen.

drie keuzes

Als je kiest voor deze kaart van Air France en KLM zijn er een aantal verschillende keuzes. Je hebt er drie. De Silver card, Gold card en Platinum card. Voor de platinum betaal je jaarlijks een groter bedrag dan bij de Silver card. Ook krijg je air miles cadeau bij de kaart. Zo kun je alvast beginnen met sparen voor een gratis vakantie of andere voordelen. Bij de meeste kaarten gaan de miles 2 jaar mee. Bij deze kaart gaan ze nu 4 jaar mee. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *