crypto kopen

Crypto Kopen in 2021

Crypto is tegenwoordig razend populair. Wil jij aan crypto beginnen, maar weet je er nog niet veel van af? In dit artikel wordt de digitale valuta uitgebreid uitgelegd. Na het lezen, ben jij klaar om te starten met Crypto Kopen!

Wat is cryptocurrency?

Cryptocurrency is een vorm van digitaal geld. Vroeger waren mensen gewend om waardevolle spullen vast te houden, tegenwoordig kan versleutelde code ook erg waardevol zijn. Kijk bijvoorbeeld naar Bitcoin. Op het moment van schrijven is rond de 57.000 euro waard.

Crypto kopen komt eigenlijk op het volgende neer: koop crypto wanneer jij denkt dat de prijs gaat stijgen en verkoop het weer wanneer jij denkt dat de koers hoog is. Op deze manier kan er winst behaald worden. Let op, want het is uiteraard ook mogelijk om hier verlies mee te lijden. Wanneer jij crypto koopt, zorgt de exchange ervoor dat jouw crypto veilig bewaard wordt.

Daarnaast is het ook mogelijk om te handelen in crypto in de vorm van een CFD. Een CFD staat voor “Contract for Difference”. Hierbij moet je speculeren op de toekomstige prijsbewegingen. Het gebruiken van CFD’s kan de volgende voordelen met zich mee brengen: het gebruiken van hefbomen en short gaan. Short gaan betekent dat je ook kan investeren op koersdalingen. Met hefbomen kan je met een klein budget, hogere winsten behalen. Wel kunnen er hogere verliezen gemaakt worden.

crypto kopen

Waar kan ik Crypto Kopen?

Cryptomunten kan je aanschaffen bij brokers. Afgelopen jaren zijn er veel brokers bijgekomen. Voordat je voor een broker gaat kiezen, moet je ze eerst met elkaar vergelijken. Brokers kunnen verschillen in functies, aanbod, interface, service en nog veel meer. Kijk welke broker voor jou het beste is.

Sommige brokers hebben een analyse functie. Hiermee kan je kijken wanneer je precies moet investeren. Een goede indicator waarop gelet moet worden is bijvoorbeeld de volatiliteit van een munt. Daarnaast kan je ook nog met de tools bepalen wat voor strategie je gaat toepassen.

Wil jij meer weten over de beste brokers en over crypto? Bekijk dan het uitgebreide artikel op Bankr. Daarna kan jij meteen aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *