Geen categorie

Elke onderneming lijdt onder het virus

Vanaf eind februari verkeert Nederland in een hele lastige periode. Eigenlijk geldt dit niet alleen voor Nederland, maar voor de hele wereld. Je kunt het inmiddels wel vaststellen dat de wereldeconomie op z’n gat ligt. Dit is een zware periode voor iedereen, echter sommige mensen lijden er nog een stuk zwaarder onder dan andere mensen. Denk bijvoorbeeld aan de mensen kwetsbare mensen, mensen in de zorgen en alle mensen die een eigen onderneming hebben.

Bij het runnen van een onderneming komt uiteraard ook veel administratief werk aan te pas. Nu op dit moment hebben alle ondernemingen hulp nodig, vooral als het gaat op het financieel gebied. BVR Advies kan hier zeker een steentje bijdragen, want elke cent telt nu.

Het administratieve gedeelte moet altijd erg secuur worden bijgehouden om geen fouten te maken. Een betrouwbare accountant en belastingadviseur met hart voor de zaak kan hierbij goed helpen. Berkhout & Van Rijn, ook wel BVR Advies, zijn er voor kleine en middelgrote ondernemers in alle sectoren. Van jaarrekeningen tot belastingaangifte en van advies tot communicatie: voor alle diensten op het gebied van onze vier hoofdzaken kunt u op ons rekenen. Deze vier hoofdzaken zijn weer onder te verdelen in andere bijzaken. De vier hoofdzaken zijn: accountancy, belastingaangiftes, advies en salarisadministratie.

Onze boekhouders in Arnhem voorzien u van deskundig advies en nemen de administratie desgewenst voor u uit handen. Zoals een goede accountant betaamt, wordt op ons kantoor alles zorgvuldig gedocumenteerd. Daarmee kan een andere accountant onze dienstverlening gemakkelijk waarnemen of, indien gewenst, overnemen zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Alle handelingen zullen plaatsvinden via de normale richtlijnen, daar kunt u van op aan. Kortom het is helder, overzichtelijk en betrouwbaar. Dat zijn de handelskenmerken die BVR Advies kenmerkt. Meer informatie is altijd te vinden op de website.