Financieel

Heb je een advocaat nodig?

Heb je een problem met je bijstandsuitkering? Of met je sociale zekerheid? Arbeidsrecht misschien? Of is het huurrecht? Voor (voornamelijk) deze zaken en meer zaken waarvoor je een advocaat nodig hebt zit je bij Walker & Wittensleger advocaten aan het juiste adres. 

Bijstand

Veel van de medewerkers bij Walker & Wittensleger hebben bij de gemeente gewerkt dus weten wel wat af van bijstandszaken en de problemen waar mensen met een bijstandsuitkering tegen aanlopen. De advocaten van Walker & Wittensleger zijn er voor jou, om je te helpen met alle bijstandsproblemen die je hebt of waar je tegen aanloopt. 

Sociale zekerheid

Heb je problemen met je UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen), de SVB (De Sociale Verzekeringsbank) of je bijstandsuitkering? De advocaten van Walker & Wittensleger helpen vaak met sociale zekerheid. Onder de sociale zekerheid bescherming (ook wel bestaansbescherming) vallen de volgende wetten: WIA, WAO, Wajong, WW, ZW, TW, WWB, WMO, AOW, AKW en AIO. 

Arbeidsrecht

De advocaten van Walker & Wittensleger zijn ook goed op het gebied van arbeidsrecht. Ze richten zich bij arbeidsrecht op problemen met/bij:

  • Ontslag; 
  • Beoordelen van vastellingsovereenkomsten; 
  • Niet uitbetalen van loon;
  • Een nog-actiefstelling.

Huurrecht

Iedereen heeft het recht om te huren. Iedereen verdient zijn eigen plek om in te wonen. Maar woonovereenkomsten gaan niet altijd even soepel. De advocaten van Walker & Wittensleger focussen zich op problemen met/bij:

  • ontbinding huurovereenkomst of ontruiming
  • Niet wonen op het adres
  • Dagvaarding

Afspraak

Maak een afspraak op de website of bel direct 020 – 673 00 55. Je kan met het kantoor een afspraak maken om je zaak te bespreken en samen met het kantoor te kijken naar wat voor hulp er nodig is en welke advocaat voor/met je zal gaan werken. Het eerste gesprek is gratis. Walker & Wittensleger werkt op basis van gefinancierde rechtsbijstand. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *