Geen categorie

Iemand een hart onder de riem steken

In deze aparte tijd wil je soms iemand wat extra steun bieden, bedanken of gewoon even laten weten dat je aan ze denkt. Ook al moeten we meer afstand houden in deze tijd. We zijn dichter bij elkaar dan ooit. We sturen sneller naar elkaar hoe het gaat en we bellen vaker. Normaal zou dat natuurlijk bij elkaar zijn. Maar de tijden zijn even anders. Of als jouw personeel zich zo snel heeft aangepast om thuis te werken en wil je ze daarvoor bedanken. Je kan van alles bedenken om iemand te bedanken. En dat kan natuurlijk op verschillende manieren.

 

Een kaartje werkt altijd

Het is iets kleins, maar het kan al veel steun aan iemand bieden. Een kaartje sturen is ook een kleine moeite en je kan het op veel verschillende manieren doen. Je kan hem kopen in de winkel om daarna met de hand te schrijven om daarna op de post te doen. Altijd mogelijk. Je kan het ook via Greetz bijvoorbeeld versturen. Zo kan je ook een aantal kaarten tegelijk versturen. En zeg nou eerlijk, ze hebben veel leuke kaarten online staan.

 

Een bloemetje

Het brengt gelijk ook wat kleur in deze aparte tijd. Ook bloemen doen het vaak goed. En ook dit kan je gemakkelijk online regelen zodat het thuis wordt gestuurd. Het is ook altijd nog de mogelijkheid om langs de bloemist te gaan bij jou in de buurt en een bos bloemen te halen. Je kan er dan altijd voor kiezen om hem zelf te brengen maar je kan ook altijd vragen of de bloemist hem kan bezorgen. Veel bloemisten hebben die optie. En je steunt gelijk de ondernemer bij jou in de buurt. Ook altijd goed.

 

Een lekker wijntje voor in de avonden

Nu het zonnetje schijnt, de temperaturen stijgt zijn we ook vaker buiten te vinden en wat langer natuurlijk. Daar komt een lekker wijntje altijd goed van pas. Zo kan je wijn cadeau doen om iemand te bedanken of juist even een hart onder de riem te steken. Ook dit kan je online regelen, maar als de slijterij in de buurt open is kan je ook hier de wijn halen. Help de ondernemer, zoals we al eerder zeiden natuurlijk.

 

Een chocoladereep

Dit is natuurlijk altijd gewoon lekker. Zo kan je een reep van Tony Chocolonely versturen naar mensen. En misschien wel het aller leukste hiervan is dat je de wikkel kan ontwerpen wanneer je een x aantal repen koopt en laat bezorgen. Zo kan je de reep nog net iets persoonlijkers maken. Altijd leuk natuurlijk.