schulden hebben

Tips voor het kiezen van een uitvaartverzekering of begrafenisverzekering

  • Doe je huiswerk. Schuw niet om alles te onderzoeken waar je mee te maken hebt. Je moet je onderzoek niet alleen op de betrokken verzekeringsmaatschappij richten maar ook de persoon doen die je de polis en de verzekeringspolis verkoopt die zij aanbieden. Er zijn veel verkopers die niet echt werken voor het bedrijf dat de polis aanbiedt, dat is prima en normaal – een tussenpersoon, maar je moet nog steeds op passen om ervoor te zorgen dat zowel de verkoper en de verzekeringsmaatschappij echt op zoek zijn naar jou en je polis bestaat. Het is ook van cruciaal belang dat je je  beleid volledig begrijpt om ervoor te zorgen dat je begunstigden tijdens het claimproces niet in de problemen komen.
  • Doe nooit contant. Veel oplichters kunnen druk op je zetten in het gebruik van contant geld om een betaling te doen. Op deze manier zal er geen verslag zijn van wat je ze ooit hebt gegeven en er geen bewijs is. Het is het beste om een creditcard, bankpas of controle te gebruiken om ervoor te zorgen dat je een soort van bewijs op papier hebt hoeveel je ze betaald. Dit zal je ook helpen bijhouden hoeveel en hoe vaak je je verzekering hebt betaald en geven je al het nodige bewijs van betaling die je het nodig hebt.
Banken

Het kan een moeilijk proces zijn om de juiste uitvaartverzekeraar te vinden; het is echter van het grootste belang dat je al het beenwerk dat nodig is om het beste bedrijf voor jou vindt. Al dit harde werk zal uiteindelijk vruchten afwerpen. Ook een van de belangrijkste dingen om te doen nadat je een verzekering kiest (een uitvaartverzekering of begrafenisverzekering) is het vergelijken van uitvaartverzekeringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *