alle geldzaken op orde

Wat administratiekantoor Arnhem heeft betekend voor mijn onderneming

Wanneer je je eigen bedrijf hebt is er veel waar je aan moet denken. Hoe het gaat met je bedrijf zelf? Neem je medewerkers in dienst of kan je het prima alleen aan en is dat niet nodig? Ook heb je een pand nodig en moet je natuurlijk het contact met klanten onderhouden. En naast dat alles moet je je ook nog eens bezig houden met de administratie van je bedrijf. Voor mij is dit ook het geval. Ik heb elke dag vrij druk met mijn onderneming en er is van alles wat ik dagelijk moet regelen en dat gedaan moet worden. Ook heb ik medewerkers die ik aan moet sturen en moet ik contact met klanten onderhouden en nieuwe klanten werven. Daarom schiet het er vaak bij in om tijd vrij te maken om de administratie te doen, ik heb hier simpelweg te weinig tijd voor. Gelukkig ben ik toen een heel goed administratiekantoor Arnhem tegengekomen, die mij verder heeft geholpen. 

geld besparen met goed advies

Een zorg minder

Omdat ik geen tijd had om mijn administratie te doen had ik al snel niet genoeg inzicht in de financiën, en dat is natuurlijk niet te bedoeling. Nadat ik dit administratiekantoor heb ingeschakeld gaat het allemaal een stuk makkelijker en soepeler. Ik hoef me geen druk meer te maken of de administratie wel of niet bij is. Den Hartog & Hoogveld heeft me vanaf het begin ontzettend goed geholpen. Ze gaven me goed en professioneel advies wanneer dat nodig was en dat heeft me ook goed op weg geholpen. Ik had aangegeven dat ik het belangrijk vond om een goed overzicht te hebben op mijn financiële situatie, maar dat ik er helaas niet genoeg tijd voor had. Gelukkig stelden ze mij gerust dat zij mij hier goed mee konden helpen. Nu heb ik dankzij dit administratiekantoor Arnhem een goed overzicht in mijn financiële gekregen.

passend advies